Open Huis en Zomerfestival: wat een feest!

Zaterdag 11 juni konden de Huizer-maatjes eindelijk vieren dat zij een jaar geleden hun sleutel in ontvangst namen en alweer bijna een jaar in hun mooie pand wonen.

 

’s Middags was er een Open Huis o.a. voor de buren en andere woongroepen. De blauwe loper was voor hen uitgelegd. Onder de vrolijke klanken van draaiorgelmuziek kon men genieten van een heerlijke kop koffie met een gebakje. Men kon vrij rondlopen door het gebouw en de jongeren hebben met heel veel trots hun appartementen laten zien.

 

Het programma werd daarna vervolgd met een feestelijk moment. De bewoners boden burgemeester Niek Meijer een zelfgemaakt schilderij aan en openden samen met hem door een druk op de knop het festival.
Tijdens dit festival konden bewoners, familieleden en genodigden genieten van een heerlijke BBQ. Werden ze geamuseerd door een goochelaar die langs de tafeltjes kwam. Konden ze zich laten vereeuwigen door een sneltekenaar of samen op de foto bij een photobooth. Ook waren er optredens: van de bewoners én van een zanger.

 

De bewoners, de gasten, het weer, het programma, alles bij elkaar maakten deze dag tot een onvergetelijke dag!