Donatie

Steun Woongroep Huizer-maatjes!
De Huizer-maatjes kunnen wel wat hulp gebruiken. Omdat Woongroep Huizer-maatjes niet alleen een huis, maar ook een thuis is voor de bewoners, zijn er gemeenschappelijke ruimten waar gekookt en gegeten wordt, met een gezellige zithoek voor een kop koffie, een spelletje of om samen televisie te kijken. Voor het up-to-date houden van de inrichting zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften. Wilt u ook dat de Huizer-maatjes gezellig met elkaar hun vrije tijd door kunnen brengen? Uw donatie is van harte welkom!

Steun Woongroep Huizer-maatjes!
De Huizer-maatjes kunnen wel wat hulp gebruiken. Omdat Woongroep Huizer-maatjes niet alleen een huis, maar ook een thuis is voor de bewoners, zijn er gemeenschappelijke ruimten waar gekookt en gegeten wordt, met een gezellige zithoek voor een kop koffie, een spelletje of om samen televisie te kijken.

Voor het up-to-date houden van de inrichting van de gezamenlijke ruimten zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften. Wilt u ook dat de Huizer-maatjes gezellig met elkaar op stap kunnen? Uw donatie is van harte welkom!

Stichting Woongroep Huizer-maatjes is een erkend goed doel.