Donatie

Steun Woongroep Huizer-maatjes!
De toekomstige Huizer-maatjes kunnen wel wat hulp gebruiken. Omdat Woongroep Huizer-maatjes niet alleen een huis, maar ook een thuis zal zijn voor de bewoners, zijn er gemeenschappelijke ruimten waar gekookt en gegeten kan worden, met een gezellige zithoek voor een kop koffie, een spelletje of om samen televisie te kijken. Voor de inrichting van de gezamenlijke ruimten zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften. Wilt u ook dat de Huizer-maatjes straks gezellig met elkaar kunnen eten en de vrije tijd door kunnen brengen? Uw donatie is van harte welkom!

Steun Woongroep Huizer-maatjes!
De toekomstige Huizer-maatjes kunnen wel wat hulp gebruiken. Omdat Woongroep Huizer-maatjes niet alleen een huis, maar ook een thuis zal zijn voor de bewoners, zijn er gemeenschappelijke ruimten waar gekookt en gegeten kan worden, met een gezellige zithoek voor een kop koffie, een spelletje of om samen televisie te kijken.

Voor de inrichting van de gezamenlijke ruimten zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften. Wilt u ook dat de Huizer-maatjes straks gezellig met elkaar kunnen eten en de vrije tijd door kunnen brengen? Uw donatie is van harte welkom!

Stichting Woongroep Huizer-maatjes is een erkend goed doel.